Aan de slag met de 24/7 storingsdienst

Bij DIRECT Klantcontact begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw klanten op elk gewenst moment ondersteuning te bieden, zelfs midden in de nacht. Daarom bieden we een 24/7 storingsdienst waarbij je de mogelijkheid hebt om de storingsdienst geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Dit geeft je de flexibiliteit om op- en af te schalen wanneer dat nodig is. Onze experts staan klaar om jouw klanten te helpen, of het nu gaat om een storing of een andere klantvraag. Met onze eerstelijns ondersteuning kunnen veelvoorkomende vragen snel en efficiƫnt worden opgelost, waardoor jij en je team meer tijd overhouden voor complexere kwesties.

Snel aan de slag met de storingsdienst

We begrijpen dat je zo snel mogelijk gebruik wilt maken van onze storingsdienst. Binnen 24 uur nadat de overeenkomst is getekend, zorgen wij ervoor dat onze medewerkers klaarstaan om jouw klanten te ondersteunen. Heb je echt haast? Geef het aan ons door en we doen ons best om je nog dezelfde dag te helpen.

Waarom kiezen voor de 24/7 storingsdienst van DIRECT Klantcontact?

Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar voor jouw klanten. Bij DIRECT Klantcontact hebben we ruim 30 jaar ervaring als klantcontactspecialist en zijn we gespecialiseerd in 24/7 storingsdiensten. We begrijpen dat een goede klantenservice technische kennis en efficiƫnte werkmethoden vereist. Met onze storingsdienst ben je altijd bereikbaar voor jouw klanten.

Aanmelden is eenvoudig

Wil je gebruikmaken van onze 24/7 storingsdienst? Je kunt je eenvoudig online aanmelden door een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen. Een van onze medewerkers neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen en behoeften te bespreken. Als alles naar wens is, kunnen we meteen van start gaan!