Snel starten

Bij DIRECT Klantcontact begrijpen we dat je snel wilt beginnen. Het aanmelden voor onze dienstverlening is dan ook eenvoudig en snel. Laat je gegevens achter via het formulier en een van onze consultants neemt binnen 24 uur op werkdagen contact met je op. We stellen een korte vragenlijst op om een script voor je op te stellen. Zodra dit is afgerond, kunnen we meteen aan de slag. En wist je dat je onze telefoonservice zelfs 14 dagen gratis kunt uitproberen? Meld je hier direct aan voor de proefperiode. Wil je liever direct een afspraak inplannen voor vrijblijvend advies? Klik dan hier.