Doorverbinden naar contactpersonen

Voordat onze klantenservicemedewerkers voor je aan de slag gaan, vragen we je om een actuele lijst met contactpersonen en hun contactgegevens te verstrekken. Contactpersonen krijgen een eigen login voor Mijn DIRECT Klantcontact, zodat zij zelf kunnen aangeven of ze beschikbaar zijn of niet. Deze personen kun je trouwens ook zelf beheren in de portal van Mijn DIRECT Klantcontact. Heb je hulp nodig bij het verstrekken van deze informatie? Neem dan contact met ons op via de chat rechts onderin het scherm.