Werken in jouw systeem

DIRECT Klantcontact is een klantcontactcenter dat zich richt op het verbeteren van de klantenservice van haar opdrachtgevers. Wij doen dit door middel van een combinatie van menselijke en digitale contactkanalen.

Een van de voordelen van DIRECT Klantcontact is dat wij in systemen van opdrachtgevers kunnen werken. Dit betekent dat wij meldingen van klanten direct in jouw systeem kunnen verwerken. Dit kan een aanzienlijke tijdsbesparing opleveren voor jouw bedrijf, omdat je niet meer zelf hoeft over te typen of op te volgen.

Daarnaast kan het werken in systemen van opdrachtgevers de kwaliteit van de klantenservice verbeteren. Dit komt omdat onze medewerkers direct toegang hebben tot alle relevante informatie over jouw klanten en jouw producten of diensten. Hierdoor kunnen zij klanten sneller en beter helpen.

Als je geïnteresseerd bent om DIRECT Klantcontact in jouw systeem te laten werken, neem dan contact op met een van onze consultants. Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden en de kosten.

Voordelen van het werken in jouw systeem 

  • Tijdsbesparing
  • Verbeterde kwaliteit van de klantenservice
  • Directe toegang tot relevante informatie
  • Gemakkelijker om samen te werken

Hoe werkt het?

Als je besluit om DIRECT Klantcontact in jouw systeem te laten werken, zullen wij met jou samenwerken om een koppeling tussen onze systemen te maken. Deze koppeling zorgt ervoor dat wij meldingen van klanten direct in jouw systeem kunnen verwerken.

Wij zullen je ook trainen in het gebruik van ons systeem, zodat je zelf kunt zien hoe wij jouw meldingen verwerken.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over het werken in systemen van opdrachtgevers, neem dan contact op met een van onze consultants. Zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden en de kosten.